Quantcast

Ο Ιγκουαΐν χτύπησε τατουάζ με φράση του Τσε Γκεβάρα λίγες ώρες πριν το Γιουβέντους – Ολυμπιακός

Ο αργεντίνος επιθετικός μάλλον χρειάζεται τη βοήθεια του θρυλικού επαναστάτη για το ματς με τον Ολυμπιακό

THE NEWSROOM

27 Σεπτεμβρίου 2017

Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι τον αγώνα Γιουβέντους – Ολυμπιακός  για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και οι συνθήκες είναι έντονα αντίξοες για την ομάδα του Πειραιά. Η ήττα από την ΑΕΚ, οι μόλις δύο μέρες που ο Τάκης Λεμονής είχε στη διάθεση του για να δει την ομάδα και τα εσωτερικά ζητήματα με τον Καπίνο είναι όλα επίκαιρα καθώς ο ΟΣΦΠ ταξιδεύει στο Τορίνο για να αντιμετωπίσει έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος διαθέτει παίχτες όπως ο Ντιμπάλα.

Σε κάθε περίπτωση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ο ΟΣΦΠ έχει το δικαίωμα να ελπίζει σε κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα, αν καλό θα ήταν να δοκιμάσει μια διαφορετική τακτική από αυτή του θρυλικού πλέον Μαλεζάνι με το 4-3-3 και την άμυνα ψηλά στο Καμπ Νου. Από την πλευρά της Γιουβέντους φαίνεται επίσης να επιστρατεύονται όλα τα μέσα: Ο ντεφορμέ Γκονζάλο Ιγκουαΐν χτύπησε χτες τατουάζ με μια φράση του Ερνέστο “Τσε” Γκεβάρα.

Ακριβώς την προηγούμενη του ματς διάλεξε ο αργεντίνος φόρ να χτυπήσει το τατουάζ του. Η επίμαχη φράση είναι το πασίγνωστο “hasta la victoria siempre”, δηλαδή πάντα μέχρι τη νίκη. Δεν ξέρουμε αν ο Ιγκουαΐν ζητά την ευλογία του αργεντίνου επαναστάτη για το ματς σήμερα ή κάτι τέτοιο, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσίαση του νέου τατού έγινε με χρήση βρακιού Γιουβέντους.

Best of internet