Quantcast

O Scottie Pippen έγινε 52 χρονών σήμερα και θυμηθήκαμε τo απίστευτο χουνέρι που του έκανε ο Jordan

Μας ταξίδεψε το Ball Dont Lie με την σημερινή του ανάρτηση για το νούμερο 33 των Bulls

Ελευθέριος Γώγος

25 Σεπτεμβρίου 2017

H καλύτερη μακράν ελληνική facebook σελίδα για το ΝΒΑ, τo Ball Dont Lie, μας θύμισε ανήμερα των 52ων γενεθλίων του Scottie Pippen, μία επανειλημμένη πλάκα που του έκανε ο Michael Jordan.

Τα 52 του χρόνια κλείνει σήμερα ο πολύ μεγάλος Scottie Pippen. Ένα πραγματικά σπάνιο ταλέντο, πολύ μπροστά από την εποχή του, ένας παίκτης που έμεινε στην ιστορία ως νούμερο 2, ενώ θα μπορούσε να ήταν νούμερο 1 οπουδήποτε αλλού, ο άνθρωπος που μετέτρεψε τον Michael Jordan από “καλύτερο παίκτη του κόσμου” σε “καλύτερο παίκτη του κόσμου με 6 Δαχτυλίδια”.

Φανταστική ιστορία, όπως την διηγήθηκε ο Amin Elhassan στον Zach Lowe του ESPN:Την εποχή της παντοκρατορίας των Bulls, …

Posted by Ball Dont Lie on Sonntag, 12. Juni 2016

Την εποχή της παντοκρατορίας των Bulls, ο Michael Jordan ως γνωστόν ήταν ο πρώτος παίκτης που έφτανε στο γήπεδο πριν τους αγώνες. Μια μέρα, ωστόσο, το παράκανε, και έφτασε στο United Center όταν ακόμα βρίσκονταν εκεί μόνο οι τεχνικοί του γηπέδου, που έκαναν τις απαραίτητες ετοιμασίες.

 

Κάποια στιγμή, ο Jordan παρατήρησε κάποιους από αυτούς να ετοιμάζουν τα animation που έπαιζαν στο Matrix του γηπέδου κατά τη διάρκεια των time outs, ορισμένα εκ των οποίων ήταν διαγωνισμοί για τον κόσμο, με το πιο δημοφιλές να είναι ένας αγώνας μεταξύ -τι άλλο;- ταύρων.

“Μισό λεπτό”, τους διέκοψε ο Jordan, “δηλαδή ξέρετε από πριν ποιος κερδίζει;”
“Ναι”, απάντησαν αυτοί, “όλα αυτά είναι μαγνητοσκοπημένα από πριν”.

Περίπου τρεις ώρες αργότερα, σε ένα time out, πέφτει το συγκεκριμένο animation. Ο Jordan πλησιάζει τον Scottie Pippen, και του λέει “100 δολάρια ότι θα κερδίσει ο κόκκινος ταύρος”. “Μέσα”, απαντάει ο ανυποψίαστος Pippen. Ασφαλώς, ο κόκκινος κέρδισε.

Ο Jordan, όμως, έγινε ο Jordan ακριβώς γιατί ήταν αμείλικτος. Και συνέχισε να κάνει το ίδιο κόλπο στον Pippen σε όλη τη σεζόν! Το πόσα κατοστάρικα έκλαψε εκείνη τη χρονιά ο “Ινδιάνος”, που δεν μπορούσε να χωνέψει πώς ο Jordan πετύχαινε πάντα τον σωστό ταύρο, δε λέγεται.

 

Best of internet