Quantcast

LUBET: Μπορεί να μην έχουμε πλέον χρυσαφένιες ακτές του Σαρωνικού αλλά έχουμε χρυσή εξάδα από τον Ιωάννη Τσιλιγγίρη

Ακολουθήστε την εξάδα και πείτε αντίο στο ταμείο

Ιωάννηc

17 Σεπτεμβρίου 2017

 

Έλα καλησπέρα. Μεσημέρι Κυριακής, 48 Αυγούστου, και όσοι δεν επιλέξατε τις χρυσαφένιες ακτές του Σαρωνικού για τα μπάνια σας μπορείτε να επενδύσετε χρόνο και χρήμα σε άλλη μια χρυσή εξάδα που θα σας προτείνω.

 

Λοιπόν ξεκινάμε με Βέλγιο. Για την 7η αγωνιστική, η Ζούλτε Βαρεγκεμ υποδέχεται τη φορμαρισμένη Μουσκρόν. Αήττητο σερί 4 αγωνιστικών τρέχουν οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας και έσπασαν το αήττητο της Κλαμπ Μπριζ. Ωστόσο η Ζούλτε παραμένει καλύτερη ποιοτικά, ευκαιρία να ξεφουσκώσουν οι φιλοξενούμενοι.

Ζούλτε Βαρεγκεμ – Μουσκρόν: 1, απόδοση 1,71

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το Τριφύλλι έχει κάνει μόνο μια ήττα στις 3 πρώτες αγωνιστικές αλλά σε συνδυασμό με την τιμωρία των -2 βαθμών βρίσκεται μόνο στον πάτο της βαθμολογίας. Με τον dpg7000 προ των πυλών της εμπλοκής του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία κόντρα στον Απόλλωνα να ξεκολλήσει από την ουρά. Τουλάχιστον 2 γκολ η ομάδα του Ζοζέ Μαρίνιο.
ΠΑΟ – Απόλλων: over1,5 γκολ γηπεδούχου, απόδοση 1,55

 

Μεγάλο ντέρμπι στη Β’ Ισπανίας όπου η Αλκορκόν κοντράρεται με τη Μπαρτσελόνα Β’. Στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και οι δύο ομάδες, από το εντυπωσιακό 4-0 επί της Κόρδοβα προέρχονται οι Καταλανοί, αήττητοι χωρίς να δεχτούν γκολ οι γηπεδούχοι (από τις ελάχιστες ομάδες σε όλη την Ευρώπη με μηδέν παθητικό, μαζί με την ΑΕΚ του Γιάννη Ανέστη). Εκτιμώ ότι η Αλκορκόν θα εκμεταλλευτεί την έδρα της σκοράροντας πάνω από ένα γκολ.

Αλκορκόν – Uefalona B’: over1,5 γηπεδούχου, απόδοση 2,2

 

Στην ίδια κατηγορία αλλά στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα, Ταραγόνα και Αλμπαθέτε έχουν μια ισοπαλία και τρεις ήττες έκαστη. Δεν έχει σκοράρει ακόμα μετά από 360 αγωνιστικά λεπτά η Αλμπαθέτε, αντιθέτως η Ταραγόνα έχει τον εντυπωσιακό μέσο όρο των 0,25 γκολ/ματς στο ενεργητικό της έχοντας πετύχει γκολ στη 2η αγωνιστική. Από τα ματς ορισμούς του over.
TaragonaAlbacete: over2,5, απόδοση 2,3

 

Στο Περιστέρι Φθιώτιδας, η γηπεδούχος Λαμία υποδέχεται την Ένωση, που μετά από το μακρινό ταξίδι στην Κροατία, θα γράψει κι άλλα χιλιόμετρα στο κοντέρ της για το εκτός έδρας με τους νεοφώτιστους. Η Ένωση θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στη βαθμολογία μετά τη χθεσινή ισοπαλία του Ολυμπιακού με το Κωλοκοτρονίτσι. Τελευταία φορά που της δόθηκε αυτή η ευκαιρία, η Ένωση έφερε λευκή ισοπαλία με τον Ηρακλή πέρυσι το Σεπτέμβριο. Μαθαίνουν από τα λάθη τους οι κίτρινοι και λογικά δεν θα γυρίσουν την πλάτη τους στον βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή Σεπτεμβρίου. Συγχαρητήρια στον Μάρκο Λιβάγια για το παρθενικό του γκολ.
Λαμία – ΑΕΚ: anytime Λιβάγια, απόδοση 2,1

Τέλος στο άθλημα που παίζεται με τα χέρια, συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια Ευρώπης 2017 Σλοβενία. Μπράβο παιδιά, μακάρι να ξεπεράσετε σε τηλεθέαση το Θεατροσκόπιο που θα προβάλλεται την ίδια ώρα στο κανάλι της Βουλής. Τεσπα.

Σλοβενία – Σερβία: 1, απόδοση 1,9

Αυτά.

Best of internet