Quantcast

Μια καλή ευρωπαϊκή πορεία ευχήθηκε στον αποκλεισμένο ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την μικρή λεπτομέρεια ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δουν Ευρώπη φέτος φαίνεται να ξέχασε ο πρόεδρος της ΝΔ

THE NEWSROOM

16 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα δεχτούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την ευχή που έκανε ο (γνωστός Ολυμπιακός) Κυριάκος Μητσοτάκης. O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε το περίπτερο του ΠΑΟΚ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αλλά η αφιέρωση του μοιάζει οριακά με κοροϊδία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε εκεί τους βουλευτές της ΝΔ Θοδωρή Ζαγοράκη και Σταύρο Καλαφάτη, οι οποίοι είναι και οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του κόμματος σε μια στιγμή πλακίτσας ευχήθηκε για το για το Δικέφαλο του Βορρά πως “αυτό που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή ευρωπαϊκή πορεία, σας καλύπτει;” .

Το kinky εδώ πέρα είναι πως ο ΠΑΟΚ για φέτος έχει αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή το ξέχασε ή τους δουλεύει ψιλό γαζί.Ένας παρευρισκόμενος παοκτζής πάντως με αρκετά παραδοσιακό παοκικό τρόπο του είπε “γεια σου πρόεδρε ΠΑΟΚτσάκι“.

 

Πάντως ο Μητσοτάκης με το Ζαγοράκη στο τέλος κανόνισαν ατάραχοι ένα παιχνίδι μπάσκετ. Στο κάτω κάτω το δούλεμα είναι από τον πρόεδρο, όχι κανέναν τελευταίο.

(πηγή)

Best of internet