Quantcast

15 απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων απαντούν μέσω facebook στον Λουκάκου για τον πανηγυρισμό του

Η σελίδα του Ρομέλου Λουκάκου στο facebook τράβηξε τους πιο εκλεκτούς σχολιαστές του ελληνικού Ίντερνετ

Κώστας Αρβανίτης

4 Σεπτεμβρίου 2017

Η εικόνα εξωφύλλου προέρχεται από την αγαπητή αθλητική σελίδα Στα Δίχτυα.

Τα ελληνικό φίλαθλο (ας το πούμε φίλαθλο τέλος πάντων) κοινό ποτέ δε σταματά να ανταμοίβει, αν είστε λάτρης της μούργας. Το χτεσινό επεισόδιο με το Λουκάκου που άδοξα έκοψε τους πανηγυρισμούς για την ισοφάριση της Εθνικής είναι ακόμη επεισόδιο της ρατσιστικής κωμωδίας που συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όπως έχει συμβεί κάμποσες ακόμη φορές (ποιος θυμάται τον ήχο του πιθήκου να ακούγεται στη Λεωφόρο στο Παναθηναϊκός – Άρσεναλ το 2001 και άπειρες φορές σε άλλα γήπεδα) ένα κομμάτι της κερκίδας καθόλου δεν ψήθηκε με την παρουσία του μαύρου παιχταρά, με αποτέλεσμα το “ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ” να ακούγεται δυνατά σε όλο το γήπεδο και πριν σκοράρει. Ήχους πιθήκου δεν είμαστε σίγουροι ότι κάνανε, αλλά καταλαβαίνετε το κλίμα.

Ο δε Λουκάκου προφανώς κατάλαβε ότι όλοι αυτοί ούτε αυτόγραφο ζητάνε ούτε λένε καλά λόγια για τη μανούλα του, οπότε αποφάσισε να τους πονέσει λίγο με έναν από τους παραδοσιακούς πανηγυρισμούς του ποδοσφαίρου όταν θες να πεις στους οπαδούς του άλλου ότι ΠΟΝΑΝΕ.

Ο Ρομέλου Λουκάκου το συνέχισε μετά στη συνέντευξη τύπου σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του Τζαβέλλα (ο οποίος πρέπει να έκανε συνεχόμενο shit talking):

– Δεν είχε όμως εύκολο βράδυ…

– Ο αμυντικός τους (σ.σ. εννοεί τον Τζαβέλλα) ήταν εριστικός. Και αγωνιστικά και με όσα μου έλεγε. Δεν με απασχολεί. Εγώ νίκησα, αυτός έχασε.

Και της κερκίδας εννοείται:

– Μετά το γκολ, έκανες μια χειρονομία στον κόσμο…

– Το έκανα γιατί κι αυτοί συμπεριφέρθηκαν εριστικά απέναντί μου. Μου έριχναν συνέχεια λέιζερ στα μάτια, κάτι βέβαια που το περίμενα. Αυτό όμως που προκαλεί τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στο ποδόσφαιρο, είναι οι νίκες σε τέτοιες έδρες, με τέτοιες συνθήκες.

Κι επειδή ήταν large σχολίασε πόσο ωραίο είναι να παίζεις σε καυτές έδρες (και να νικάς χιχιχι):

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά μου άρεσε. Συγχαρητήρια στον κόσμο για τη στήριξή του στην Ελλάδα. Ο Μιραλάς, που έχει παίξει στον Ολυμπιακό, μου είχε πει για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε αυτό το γήπεδο και το κατάλαβα κι εγώ σήμερα.

Οι οπαδοί της Ελλάδας ήταν απίστευτοι με τον τρόπο που υποστήριξαν την ομάδα τους. Εύχομαι στο μέλλον να παρακολουθήσουν μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα, σαν εκείνη που έφτασε στον τίτλο το 2004.»

Όπως φαντάζεστε, πονέσανε και τον πόνο τους τον έβγαλαν στα αθλητικά site και στις σελίδες στο facebook, με έναν αυθεντικά ελληνοχωριάτικο τρόπο:

0 έμπνευση θα έλεγε κανείς.

Ελπίζουμε να μην έχει πάθει επιληπτική κρίση.

Ως γνωστόν η απάντηση σε όλα είναι Κώστας Μήτρογλου.

Δεν είναι υπέροχα αυτά τα φτωχά αγγλικά;

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΥΚΑΚΟΥ – ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ – ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Η χώρα Belbium ίσως και να υπάρχει πάντως.

ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΨΟΦΑ ΓΑΜ- Ωπ ένας φυσιολογικός άνθρωπος που απολογείται για τους ηλίθιους συμπατριώτες του. Ένας μονόκερος του Ίντερνετ, θα μπορούσε να μπει στο National Geographic.

Ερώτηση: Είστε από τους ανθρώπους που ακούνε στα κρυφά το Africa των Τoto στο repeat; Απαντήστε στα σχόλια.

Η επανάληψη είναι η μητέρας της μαθήσεως.

Όλη η μιζέρια του ελληνικού fb σε ένα post.

Δε χρειάζεται να ανακατεύουμε τον ΟΗΕ σε αυτά τα ζητήματα, έχει τόσα κράτη, μπορεί να εκνευριστεί κανείς.

Credit για το ομολογουμένως εμπνευσμένο “τεχνοπειραματικέ πανίβλακα“.

Eδώ αξίζει credit για το δίγλωσσο.

Εδώ έχουμε μάλλον έναν καθηγητή Football Manager.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΛΟΥΚΑΚΟΥ

Eσύ πάλι ξένε φίλε, έχεις τα δίκια σου :'(

 

 

Best of internet