Quantcast

LUBET: Μην ανησυχείτε αν αποτύχατε στις Πανελλήνιες, ο Ιωάννης Τσιλιγγίρης είναι εδώ

Συγχαρητήρια σε όσους περάσουν στον κουβά της επιλογής τους

Ιωάννηc

26 Αυγούστου 2017

Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες κάποιοι μάθανε πού θα σπουδάσουν, κάποιοι άλλοι με ποιους θα παίξουν αντίπαλοι στην Ευρώπη το χειμώνα. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όσους πέρασαν σε σχολή ή όμιλο της επιλογής τους. Για όσους δεν τα κατάφεραν, θα δοθούν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

Ανάμεσα σε αυτούς που τα κατάφεραν, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτιγκ Λισαβόνας, και η ευκολία πρόκρισης ανταγωνίζεται το να πιάσεις 19500 μόρια και να μπεις Ιατρική Αθηνών, ή το να προτείνω εγώ πάνω από δυο σωστά σημεία στο lubet. Ωστόσο για όσους το πιστεύουν, η Novibet προσφέρει με απόδοση 23 την πρόκριση του Ολυμπιακού στους 16 του Champions’ League και με απόδοση 101 την πρώτη θέση στον όμιλο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Κορυφαία Ειδικά Στοιχήματα- 0% Γκανιότα*

*Αφορά την επιλογή ”Νικητής αγώνα” πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια
Δεν ήταν εξίσου τυχερός ο ΠΑΟΚ καθώς αποκλείστηκε δυστυχώς από μια ομάδα που το επίσημο account της στο twitter έχει 2500 λιγότερους ακόλουθους από τον Γρηγόρη Ψαριανό και 360.000 από την Κατερίνα Ζαρίφη.

Αντίθετα, η ΑΕΚ είχε πρόγραμμα, και τις μεταγραφές της δεν έκανε, και τα γκολ δεν έβαλε (σκόραρε συνολικά 2 γκολ σε 6 ευρωπαϊκούς αγώνες πέρυσι και φέτος) και κατάφερε να μπει στον ίδιο όμιλο με Μίλαν, Ριέκα και Αούστρια Βιέννης.

Μεγάλη γκάμα στοιχημάτων στο Live

Θα έχουμε την ευκαιρία σύντομα να πάμε κουβά στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΕΚ και του ΟΣΦΠ, για την ώρα ας επικεντρωθούμε στο πλούσιο κουπόνι της Novibet για το σαββατοκύριακο, με μεγάλη γκάμα στοιχημάτων στο live και κορυφαίες αποδόσεις σε όλα τα πρωταθλήματα.

 

Στην Τσάμπιονσιπ, όπου η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη πρωταγωνιστεί μετρώντας 3 νίκες και 1 ήττα, Μπρέντφορντ και Γουλβς τίθενται αντιμέτωπες στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής. Επιρρεπείς στα πολλά γκολ οι δύο ομάδες, ωστόσο η Μπρέντφορντ έχει μείνει πίσω και πρέπει να παίξει σφιχτά για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Θα επιλέξω τα λίγα γκολ στον αγώνα.
Μπρέντφορντ – Γουλβς: under2,5, απόδοση 2,09
Στην ίδια κατηγορία, θα συγχαρώ από τώρα τη Φούλαμ για το τεράστιο διπλό που θα πάρει στην έδρα της Ίπσουιτς. 4 στα 4 έχουν οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα η Φούλαμ που δεν έχει πάρει ακόμα κάποιο τρίποντο, ωστόσο οι μπουκ δίνουν τη Φούλαμ φαβορί για τη νίκη. Θα τους εμπιστευτώ.
Ίπσουιτς – Φούλαμ: 2, απόδοση 2,1
Δεύτερη αγωνιστική στην Ισπανία, όπου η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού επισκέφτεται την έδρα της Αλαβές με σκοπό να κάνει το 2 στα 2. Δεν κατάφερε να σκοράρει με τη Λεγκανές η γηπεδούχος, το ‘χει όμως απέναντι στο μέτριο σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Αλαβές – Μπαρτσελόνα: over0,5 γηπεδούχου, απόδοση

 

100% Νόμιμο Online Στοίχημα
Στο ελβετικό Ταλαιπωριακός – Βραδυποριακός η Λωζάννη των 4 συνεχόμενων ηττών και της μίας ισοπαλίας υποδέχεται τη Γκρασχόπερς που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Σειρά της Λωζάννης να γευτεί τη χαρά της νίκης.
Λωζάννη – Γκρασχόπερς 1, απόδοση 2,3
Συνεχίζω να εμπιστεύομαι φορμαρισμένες ομάδες, στηρίζοντας στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας την Τσάβες που έχει σερί 0-3-7 απέναντι στη Φεϊρένσε που μετράει 8 ματς αήττητη. Ορισμός του άσου.
Τσάβες – Φεϊρένσε: 1, απόδοση 1,86

Στην Ιστάνμπουλ, μια από τις λίγες εκπροσώπους της πόλης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μαζί με Μπασάκσεχιρ και ΑΕΚ, η Μπεσίκτας, κοντράρεται με τη Μπούρσασπορ σε έναν αγώνα που αναμένεται να έχει γκολ εκατέρωθεν. Στο 1,59 το goal-goal στη Novibet, θα το τιμήσω.
Μπεσίκτας – Μπούρσασπορ: goal-goal, απόδοση 1,59
Η επτάδα των επιλογών μου συμπληρώνεται με το διπλό της Σάλτσμπουργκ στη Στουρμ Γκρατς. Δεν έχουν χάσει βαθμούς ακόμα οι γηπεδούχοι, έχοντας 15 βαθμούς σε 5 ματς. 4 νίκες και 1 ισοπαλία για τη Σάλτσμπουργκ, που θα αξιοποιήσει την ευκαιρία που της δίνεται να σκαρφαλώσει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο 1,91 το διπλό.
Στουρμ Γκρατς – Σάλτσμπουργκ: 2, απόδοση 1,91

Best of internet