Quantcast

LUBET: Έχει προκριματικά Tσου-Λου σήμερα και ο Τσίλι κουνάει το σεντόνι στον Κουβά

Καλή επιτυχία σε όσους παίξουν τα αντίθετα

Ιωάννηc

22 Αυγούστου 2017

Καλησπέρα φίλοι μου. Μετά από δύο επιτυχημένα σαββατοκύριακα όπου έκανα το απόλυτο 0 στα 0 σε Καμπιονάτο, Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα, έφτασε η ώρα για έναν μεσοβδόμαδο έρωτα με τον κουβά. Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον κύριο Γραμμένο να παίρνει τα ηνία της ΕΠΟ παρά τη στήριξη του νέου δίδυμου εξυγίανσης, Μαρινάκη – Αλαφούζου, στην υποψηφιότητα του κυρίου Καλαντζή.

Παραμένει ωστόσο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου ο πειραϊκός σύλλογος, τον οποίο μπορείτε να παίξετε στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Novibet για όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με απόδοση 1,5. Με απόδοση 5 και 5,5 μπορείτε να ποντάρετε σε κατάκτηση του πρωταθλήματος από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα, ενώ 1̶7̶ ̶π̶λ̶η̶ρ̶ώ̶ν̶ε̶ι̶ ̶ο̶ ̶Π̶α̶ν̶α̶θ̶η̶ν̶α̶ϊ̶κ̶ό̶ς̶ οι άλλες επιλογές είναι για όσους έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ.

Στο δια ταύτα, πλούσιο το κουπόνι της Novibet για το τριήμερο 22-24 Αυγούστου, με επιλογές μεταξύ άλλων από Champions League και Europa League.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Κορυφαία Ειδικά Στοιχήματα- 0% Γκανιότα*

*Αφορά την επιλογή ”Νικητής αγώνα” πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια

 

Στην Κροατία, ο Ολυμπιακός που ριέκα-νε την ανατροπή (χα χα χα) στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκης κερδίζοντας 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις, καλείται να υπερασπιστεί το σκορ πρόκρισης απέναντι στους Κροάτες που θα τα δώσουν όλα για την είσοδο στους ομίλους. Στο πρωτάθλημα τα δεύτερα του μόνιμου πρωταθλητή Ελλάδος επιβλήθηκαν της Λάρισας με 4-1. Ωστόσο το έργο στην Κροατία θα είναι πιο δύσκολο για τους Πειραιώτες. Δίνω ελπίδες στους γηπεδούχους.
 Ριέκα – Ολυμπιακός: 1 ημίχρονο ή τελικό, απόδοση 1,93


Στην Ισπανία, ο Παναθηναϊκός του Ζοζέ Μαρίνιο Ουζουνίδη θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης του έμειναν μετά την ανατροπή της ισπανικής ομάδας στο μαύρο επτάλεπτο 67’-74’ του πρώτου αγώνα. Βελτιωμένος ο ΠΑΟ καθώς προηγήθηκε απέναντι στον Πλατανιά χωρίς αυτή τη φορά να χάσει. Θα μπούνε 2-3 γκολάκια στην αναμέτρηση.
 
Μπιλμπάο – ΠΑΟ: over2,5, απόδοση 1,62

Posted by Sta Dixtya on Freitag, 18. August 2017

100% Νόμιμο Online Στοίχημα

Στο ΟΑΚΑ όπου χτυπάει η καρδιά της προσφυγιάς, η ΑΕΚ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ και με νίκη ξαναμπαίνει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 6 χρόνια. Πήρε τους 3 βαθμούς η Ένωση απέναντι στον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα, εντατική παρακολούθηση video tutorials για το πώς πανηγυρίζονται τα ευρωπαϊκά γκολ καθώς πιθανότατα θα χρειαστεί να πανηγυρίσουν κάποιο τέρμα οι παίχτες του βυζαντινογέννητου σωματείου. Θα προηγηθεί η Ένωση από το ημίχρονο, έστω με τον παλαίμαχο Πορτογάλο Μιχάλη Κωνσταντίνου.
 ΑΕΚ – Κλαμπ Μπριζ: αποτέλεσμα ημιχρόνου 1, απόδοση 3,1

Ευρωπαϊκή μάχη και για τον ΠΑΟΚ που έχει το καλύτερο προβάδισμα πρόκρισης από τις ελληνικές ομάδες. Ο μακεδονικός σύλλογος έχασε τον επί χρόνια ηγέτη της ομάδας και του Μαρκιζ Στέφανο Κλάους Αθανασιάδη, ο οποίος μετακομίζει στην πατρίδα του Γιτζάκ Σουμ και του Ιησού Χριστού όπου θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα. 0-0 έφερε στη Λιβαδειά ο μόνιμος πρωταθλητής Αυγούστου, εκτιμώ ότι εξίσου φτωχό θα είναι και το σκορ στη σκανδιναβική χώρα.
 Όστερσουντς – ΠΑΟΚ: no-goal, απόδοση 1,89


Προβάρει σεντόνι η νέα ομάδα του Τσέχου μπαμπάκα, Τόμας Πέκχαρτ που νίκησε εντός έδρας τη Μάριμπορ και θα πάει στη Σλοβενία με σκοπό να μη χάσει. Και θα το καταφέρει.
Μάριμπορ – Χάποελ Μπιρ Σέβα: draw no bet διπλό, απόδοση 1,81

Ρωσικη υπεροχή στο ζευγάρι Ζενίτ – Ουτρέχτη με τους Ολλανδούς να έχουν νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με το ρευστό 1-0, αλλά τους Ρώσους να υπερέχουν ποιοτικά, κάτι που θα αποδείξουν στην Αγία Πετρούπολη παίρνοντας την πρόκριση.
Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης – Ουτρέχτη: πρόκριση Ζενίτ, απόδοση 1,75

Κλείνω τις προτάσεις μου με δύο σημεία από ένα πρωτάθλημα που παρακολουθώ φανατικά εδώ και 10 δευτερόλεπτα, τη Β’ Τσεχίας. Για την 5η αγωνιστική η Φρίντεκ Μίστεκ υποδέχεται την Βλασίμ που βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχουν μείνει πίσω οι γηπεδούχοι και θεωρώ ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη εκμεταλλευόμενοι πιθανή χαλάρωση των φορμαρισμένων φιλοξενούμενων.
Φρίντεκ Μίστεκ – Γκράφιν Βλασίμ: over1,5 γκολ γηπεδούχου, απόδοση 2,25

Μεγάλη γκάμα στοιχημάτων στο Live

Τέλος, για την ίδια διοργάνωση οι Μπάνικ Σόκολοβ και Τρίνετς θα σκοράρουν αμφότερες για να μας προσφέρουν το goal-goal του 1,68, και μπράβο τους για το θέαμα που θα προσφέρουν.
FC Μπάνικ Σόκολοβ – Τρίνετς: να σκοράρουν και οι δύο, απόδοση 1,68

Καλή επιτυχία σ̶ε̶ ̶ό̶σ̶ο̶υ̶ς̶ ̶μ̶ε̶ ̶α̶κ̶ο̶λ̶ο̶υ̶θ̶ή̶σ̶ο̶υ̶ν̶ σε όσους παίξουν τα αντίθετα.

 

 


 







 

Best of internet