Quantcast

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να κάνει τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Η ακριβότερη είναι μια άλλη φετινή μεταγραφή της ίδιας ομάδας

THE NEWSROOM

19 Αυγούστου 2017

Μετά από ένα μεγάλο δράμα, οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ από τη Μονακό στην Παρί Σεν Ζερμέν είχαν αίσια κατάληξη για τους παριζιάνους όπως αναφέρεται. Αν δεν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή, από βδομάδα ο παίχτης θα μετακομίσει στη νέα του ομάδα, ενώ στο συνολικό κόστος του ντιλ αγγίζει τα 200 εκ. ευρώ.

Ο γάλλος επιθετικός, ο οποίος ήταν το πιο hot μεταγραφικό όνομα για το φετινό καλοκαίρι τελικά δε θα φύγει από το γαλλικό πρωτάθλημα. Θα αλλάξει πόλη και ομάδα όμως, καθώς από τη Μονακό θα βρεθεί στην Παρί, επειδή ένας Νεϊμάρ δεν είναι αρκετός.

Προφανώς η μετακίνηση αυτή θα κόστισε το κατιτίς. Σύμφωνα με τη «MundoDeportivo» η συμφωνία για να παίξει  ο Μπαπέ στο «Παρκ ντε Πρενς» περιλαμβάνει το ιλιγγιώδες ποσό των 200 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ανάγονται σε 180 εκατομμύρια + 20 εκατομμύρια μπόνους.

Το συμβόλαιο του παίκτη θα έχει διάρκεια πέντε ετών. Eίναι επίσης η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας, μετά τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί αυτό το καλοκαίρι φυσικά. Η Παρί Σεν Ζερμέν απ’ό,τι φαίνεται έχει πλέον το μπάτζετ ενός μικρού κράτους.

(πηγές: 1, 2)

Best of internet