Quantcast

LUBET: Ο Ιωάννης Τσιλιγγίρης κηρύσσει την έναρξη του Ελληνικού ποδοσφαιρικού χειμώνα

Κουβάδες Τσιλιγγίρη και Κομπότης στη Superleague οι μόνες σταθερές αυτού του τόπου

Ιωάννηc

18 Αυγούστου 2017

Γεια χαρά. Λίγες ώρες μείνανε για τη σέντρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα ̶τ̶η̶ς̶ ̶Ε̶υ̶ρ̶ώ̶π̶η̶ς̶ της Βόρειας Αφρικής, το οποίο φέτος προς γενική έκπληξη θα αρχίσει από την 1η και όχι από την 3η αγωνιστική όπως πέρυσι. Οι ομάδες παρουσιάζονται ενισχυμένες με τους ιδιοκτήτες ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ να βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη και να αποκτούν Epsilon TV και Mega αντίστοιχα, ενώ είχαμε και κάποια πρώτα δείγματα των big-4 στα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Κορυφαία Ειδικά Στοιχήματα- 0% Γκανιότα*

*Αφορά την επιλογή ”Νικητής αγώνα” πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια

 

Ο ΠΑΟ έδειξε ότι ένδοξες εποχές 67-74 έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, δεχόμενος 3 γκολ από το 67’ ως το 74’ από τη Μπιλμπάο και χάνοντας το προβάδισμα που είχε προηγουμένως αποκτήσει. Η Ένωση έχει χτίσει ένα σερί 5 ευρωπαϊκών αγώνων χωρίς γκολ από πέρυσι, ωστόσο με την ισοπαλία που απέσπασε στο Βέλγιο χάρισε στην Ελλάδα έναν βαθμό, ό,τι έδωσε στη χώρα μας και η Αρμενία στη Eurovision 2017.

Σε καλύτερη μοίρα ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ, θα χρειαστεί ωστόσο να υπερασπιστούν το προβάδισμα τους εκτός έδρας. Το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα μπορείτε να μπείτε στη Novibet που προσφέρει μακροχρόνια στοιχήματα για όλες τις διοργανώσεις με ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Νόμιμο Καζίνο με πολλά Φρουτάκια και Εντυπωσιακό Λόμπυ στα Live Τραπέζια

 

Στο δια ταύτα. Πρώτοι βαθμοί της σεζόν για την ακριτική Ξάνθη που υποδέχεται τη νεοφώτιστη Λαμία στο Πηγάδια Αρένα. Οι δύο γίγαντες της επαρχίας αναμετρήθηκαν τελευταία φορά το 1986 στη Γ’ Εθνική ενώ στα μεταξύ τους μετρούν από 5 νίκες, ο καθένας στην έδρα του. Ο Χρήστος Πανόπουλος θα έχει κάθε λόγο το Σάββατο να φορέσει το καλό του τραπεζομάντηλο καθώς η Ξάνθη θα κάνει άλλη μια νίκη απέναντι στο καμάρι της Φθιώτιδας.
Ξάνθη – Λαμία: 1, απόδοση 1,62

«Όποιον μου ζητήσετε θα σας τον φέρω» έλεγε ο πρόεδρος της Aegean Marine Petroleum όταν ανέλαβε φίλαθλος της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2013. Και του είπανε πρόεδρε είναι ανάγκη να μην μας φέρεις σοβαρό παίχτη, εκτός αν έχει κλείσει τα 33, είναι ανάγκη να πορευτούμε με Έλληνες ή Ισλανδούς Πλατέλες, Έλληνες ή Πορτογάλους Σοϊλέδηδες και ο βασικός μας σέντερ φορ κάθε χρόνο να βάζει κάτω από 4 γκολ.

Και ο κ. Μελισσανίδης το σεβάστηκε, και η ΑΕΚ ξεκινάει κάθε χρόνο πρώτο φαβορί για την 3η θέση. Ή 3ο φαβορί για την πρώτη θέση, με απόδοση 5 στη Novibet. Σε αυτό της το νέο ξεκίνημα, την 3η χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, η μοναχοκόρη της προσφυγιάς θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Έχει παράδοση να βάζει πολλά γκολ στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος η Ένωση, που κέρδισε 3-0 τον Πλατανιά το 2015 και 4-1 την Ξάνθη το 2016. Θα συνεχιστεί η παράδοση, παρότι στην Ευρώπη δεν σκοράρει ούτε με προεδρικό διάταγμα.
ΑΕΚ – Παναιτωλικός: over2,5, απόδοση 2

Μεγάλη γκάμα στοιχημάτων στο Live

 

Ο Λεβαδειακός κατάφερε άλλη μια χρονιά να μείνει στα σαλόνια της Superleague δείχνοντας ότι το βοιωτικό κάστρο δεν θα πέσει ποτέ. Στη φετινή του προσπάθεια να πέσει αγωνιστικά και να σωθεί εξωαγωνιστικά, το πρώτο εμπόδιο που καλείται να αντιμετωπίσει είναι ο ΠΑΟΚ του ̶Σ̶τ̶α̶ν̶ό̶γ̶ε̶β̶ι̶τ̶ς̶ Λουτσέσκου. Αισοδοξία στον ΠΑΟΚ για κάτι καλό φέτος, που δικαιολογείται από την ποιότητα του ρόστερ. Απώλεια ο Αιγύπτιος γύπας Αμρ Μεντχάτ Μοχσέν Ουάρντα, μεταξύ Ισραήλ και Markiz το μέλλον του Κλάους. Αναγνωριστική η 1η αγωνιστική για τις δύο ομάδες, λογικά θα σκοράρουν και οι δύο. Θα ποντάρω σε γκολ του Κομποτιακού.

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: over0,5 γκολ γηπεδούχου, απόδοση 1,7

Θα συνεχίσω τη φιλότιμη μου προσπάθεια να πέσω μέσα σε ματς της Premier League επιλέγοντας τον αγώνα της Στόουκ με την Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες μετά από μια απαιτητική παρτίδα τάβλι βγήκαν νικητές με 4-3 απέναντι στους πρωταθλητές του 2016 οπότε θα πρέπει να αναζητήσουν την πρώτη τους γκέλα στο ματς του Σαββάτου. Επιβεβαιώθηκε και η κατάρα του Ράμσεϊ με τον θάνατο της δημοφιλούς ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη λίγες μέρες μετά το γκολ του Ουαλού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έχει πιθανότητες να γκελάρει το μαχητικό σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ στην τελευτχαχαχαχαχα του χρονιά στον πάγκο των κανονιέρηδων.
Στόουκ Σίτι – Άρσεναλ: 1χ διπλή ευκαιρία, απόδοση 1,91


Αυστριακό ντέρμπι στη Βιέννη με τη Ραπίντ Βιέννης να υποδέχεται τη Στουρμ Γκρατς. Μουδιασμένο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που δεν έχουν κάνει ακόμα νίκη εντός, ενώ προέρχονται από ήττα με 3-1 στην έδρα της Αντμίρα. Φορτσάτοι έρχονται οι φιλοξενούμενοι με 4 νίκες στις 4 πρώτες αγωνιστικές, όλες με over και ένα γκολ διαφορά. Θα ποντάρω στην πρώτη ήττα της Στουρμ.
Ραπίντ Βιέννης – Στουρμ Γκρατς: 1, απόδοση 2,07

Τέλος, στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας που παρακολουθώ στενά, η Σανγκτζού Σανγκμού θα δώσει τέλος στο αρνητικό σερί των 6 ηττών που μετράει από τις 16 Ιουλίου παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς από την φορμαρισμένη αλλά μέτριας δυναμικότητας Νταεγού. Σημειάρα.
Νταεγού – Σανγκτζού Σανγκμού: χ2 απόδοση 1,6

Αυτά ρε αλάνια. Καλό 0 στα 6 να έχετε. Και μην ξεχνάτε ότι στη Novibet προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων για την 1η αγωνιστική της Superleague. Προσωπικά θα επιλέξω ΑΕΚ για περισσότερα γκολ αγωνιστικής, με απόδοση 5.

Take care.

Best of internet