Quantcast

Ο βασιλιάς Λεμπρόν Τζέιμς κατηγορεί τον Τραμπ πως ξανάφερε το μίσος στις ΗΠΑ

Ο αθλητής του ΝΒΑ σχόλιασε καυστικά τις ίσες αποστάσεις του προέδρου των ΗΠΑ

THE NEWSROOM

16 Αυγούστου 2017

Δεν υπάρχει συζήτηση για την τελευταία δεκαετία του NBA χωρίς να ακουστεί το όνομά, ενώ είναι βέβαιο πως ο υπερπαίχτης που λέγεται Λεμπρόν Τζέιμς θα απασχολεί τους φίλους και τους ιστορικούς του αθλήματος για πολύ καιρό. Εκτός από ασύλληπτες αθλητικές ικανότητες πάντως, ο Τζέιμς φαίνεται πως έχει και πολιτική άποψη και δε φοβάται να την εκφράσει παρά το ότι είναι επαγγελματίας αθλητής της κατηγορίας των πολλών εκατομμυρίων δολλαρίων.

Όταν χτες ο πρόεδρος Τραμπ έσπευσε να ανατρέψει την τοποθέτηση που είχε κάνει στο Λευκό Οίκο τη Δευτέρα, με σκοπό να επιρρίψει ευθύνες και στους αριστερούς διαδηλωτές εκτός από τους φασίστες που συγκεντρώθηκαν στη Βιρτζίνια, πολλοί αντέδρασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού. Ένας από αυτούς ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο σταρ έσπευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter να κάνει μια απλή αλλά πολύ σημαντική διαπίστωση. Πως, ως γνωστόν, ρατσισμός υπήρχε πάντα στις ΗΠΑ, αλλά τώρα νομιμοποιήθηκε μέσω της στάσης του Τραμπ.

Aυτό ήταν το σχόλιο του Λεμπρόν Τζέιμς:

Παρότι αξίζει το βάρος του σε χρυσάφι πλέον, ο Λεμπρόν Τζέιμς επιμένει να τονίζει πως μεγάλωσε σε μια φτωχογειτονιά του Άκρον του Οχάιο. Ο ρατσισμός και το μίσος είναι κάτι που μάλλον δεν ξεχνά όσο μακριά κι αν βρεθεί από το παλιό του περιβάλλον.

Best of internet