Quantcast

Μαραντόνα: Όταν ο Μαδούρο διατάζει, ντύνομαι σαν στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα

Τσαβίστας μέχρι θανάτου δήλωσε ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου

THE NEWSROOM

8 Αυγούστου 2017

Την στήριξή του στον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, εκφράζει ανοιχτά ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, μέσω facebook.

Όπως γράφει ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου:

Είμαστε… Τσαβίστας μέχρι θανάτου. Και όταν ο Μαδούρο διατάζει, ντύνομαι σαν στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα για να παλέψω απέναντι στον ιμπεριαλισμό και σε όσους θέλουν να μας πάρουν τις σημαίες, που είναι το πιο ιερό πράγμα που έχουμε.

Ζήτω ο Τσάβες!!!

Ζήτω ο Μαδούρο!!!

Ζήτω η επανάσταση!!!

Ζήτω οι αληθινοί Βενεζουελάνοι, όχι αυτοί που ενδιαφέρονται και αναμειγνύονται με τη δεξιά

Castellano | Italiano | EnglishSomos chavistas hasta la muerte. Y cuando Maduro ordene, estoy vestido de soldado para…

Posted by Diego Maradona on Montag, 7. August 2017

Δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζει δημόσια την ηγεσία της Βενεζουέλας ο άνθρωπος που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1986, καθώς σε διάφορες δημόσιες δηλώσεις του στο παρελθόν έχει κάνει σαφή τη στήριξη του στο καθεστώς Τσάβες και στους συνεχιστές του. Το χέρι του θεού άλλωστε στολίζει εδώ και δεκαετίες ένα μεγάλο τατουαζ με την μορφή του Che Guevara ενώ ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία να ταχθεί υπερ των αδυνάτων όλου του κόσμου στο facebook του αλλά και σε φιέστες και πολιτικές εκδηλώσεις στις οποίες πηγαίνει.

Eδώ σε μια από τις πολλές συγκεντρώσεις του Μαδούρο στις οποίες έχει λάβει μέρος, φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο και επιδεικνύοντας τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες:

Και εδώ σε παλαιότερη συγκέντρωση του Ούγκο Τσάβες με το πολιτικό σύνθημα “Ας ρίξουμε τον Βush”.

Κλείνοντας, να θυμίσουμε ότι και ο έλληνας δημιουργός του δημοφιλούς χιτ “MARADONA” Τάσος Καρακώστας, κατά κόσμον ΥΠΟ-ΚΟΜΠΡΑ έχει δηλώσει αρκετές φορές τις ιδεολογικές καταβολές του που δεν είναι μακριά από αυτές του άσσου της μπάλας.

Posted by Ypotesla Tasos Karakostas on Mittwoch, 1. Juli 2015

Best of internet