Quantcast

Ο Ογκουνσότο δήλωσε συμμετοχή για το Survivor 2 και είπε ότι θέλει να γίνει ο νέος Ντάνος

Αυτή θα είναι μεταγραφή αεροδρομίου για τον Γιάννη Αλαφούζο

THE NEWSROOM

17 Ιουλίου 2017

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport-fm, αποκάλυψε ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια, τώρα που φεύγει από την ομάδα του τον Μακεδονικό. Ο Πάτρικ αποκάλυψε ότι έχει κάνει ήδη αίτηση για το Survivor 2 και ότι έχει σαν πρότυπο του, τον εταίρο πρώην ποδοσφαιριστή και νικητή του δημοφιλούς Reality, τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

O πρώην άσος του Εργοτέλη δήλωσε:

Όλοι όσοι μπαίνουν μέσα στο Survivor έχουν δουλειά. Έτσι θα είμαι κι εγώ. Αυτό κάνει καλό και στην ομάδα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάω. Θέλω να πάω. Με έπεισε ο κόσμος να πάω. Όλοι μου έλεγαν να πάω. Έκανα αίτηση για το Survivor 2! Έχω τον κωδικό μου και περιμένω ειδοποίηση, ίσως πάω για συνέντευξη!», είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, το βλέπει πολύς κόσμος. Βλέπουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα, εκτός δουλειάς σου! Αν με πάρουν, θέλω να γίνω ο δεύτερος… Ντάνος, τον οποίο δεν τον θυμάμαι καθόλου ως ποδοσφαιριστή

Εκτός από την δήλωση συμμετοχής του στο Survivor, ο Πάτρικ είπε ότι πλέον θεωρεί τον εαυτό του Κρητικό από τα Ανώγεια και στην Κρήτη τον λένε, Γιώργο Βρέντζο.

 

Best of internet