Quantcast

Ξυπόλητος έφυγε χτες από το “Nick Galis Hall” ο Αντετονκούνμπο γιατί είναι ψυχάρα

Οι Αντετοκούνμπρος επικράτησαν 109-107 της Εθνικής Ελλάδος του 2005 στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής διοργάνωσης «We are all Bros»

THE NEWSROOM

19 Ιουνίου 2017

Οι Αντετοκούνμπρος έδωσαν χτες στο “Nick Galis Hall”  της Θεσσαλονίκης έναν φιλανθρωπικό αγώνα με την εθνική Ελλάδος του 2005.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο λίγο πριν το ημίχρονο πήρε timeout και έδωσε τα παπούτσια του στον γνωστό φίλαθλο του ΠΑΟΚ τον Γιαννάκη που συγκινήθηκε και μας συγκίνησε όλους.

Ήθελα να του δώσω μια εμπειρία που θα θυμάται για πάντα

Το ίδιο πράγμα έπραξε αργότερα και ο αδερφός του ο Γιάννης. Με το που τελείωσε ο αγώνας ο σταρ του NBA χάρισε τα παπούτσια του σε έναν μικρο φίλαθλο τον οποίο όπως είναι φυσικό γέμισε χαρά. Μια συμβολική κίνηση που δείχνει πόσο σεμνός είναι αυτός ο τεράστιος παίχτης.

Η διοργάνωση των αδερφών Αντετοκούνμπο έχει τίτλο «We are all Bros»  η είσοδος είναι δωρεάν, και γίνεται σε συνεργασία με τη «Κιβωτό του Κόσμου» και με την Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, και ο κόσμος μπορεί να φέρει ρούχα τα οποία θα δοθούν σε συνανθρώπους που τα χρειάζονται. Το «Antetokounbros» έρχεται και στο ΟΑΚΑ στις 25 του μηνός.

 

 

.

Best of internet