Quantcast

Κόπηκε τελικά από το ΣΚΑΪ η “πράσινη” διαφήμιση που έπαιξε στο Survivor και έδειχνε τα λάθη των διαιτητών του μπάσκετ (VIDEO)

Mετά από εξώδικο που έκανε η ΟΤΕ ΤV στο ΣΚΑΪ

LUBEN CREW

8 Ιουνίου 2017

Λίγη ακόμη ελληνική αθλητική γραφικότητα ζήσαμε προχτές. Απλά σε σύγκριση με τις συνηθισμένες μορφές που παρουσιάζεται, όπως δηλώσεις και άλλα τέτοια, αυτή τη φορά είχε τη μορφή διαφήμισης στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης 6/6.

Η πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοίμασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνονταν τα λάθη των διαιτητών σε βάρος της ομάδας στο τρίτο παιχνίδι των play off της Α1. Καθώς το Survivor πιάνει υπερποσοστά στην τηλεόραση (περίπου 2,5 εκατομμύρα άνθρωποι το παρακολουθούν κάθε φορά), καταλαβαίνετε πως έγινε χαμός με το συγκεκριμένο βίντεο παρότι στο βίντεο δεν αναφέρεται πουθενά η ΚΑΕ, ούτε ότι υποστηρίζει όσα αναφέρονται εκεί.

Η μπασκετική αυτή εκδοχή του «Παράγκα και Όραμα» ξεχώρισε καθώς η ταλαίπωρη ελληνική διαιτησία έπαιξε σε ότι πιο χάι παίζει στην ελληνική τιβί, μέσα από ένα βίντεο που διάλεγε ξεκάθαρα πλευρά. Το σποτάκι έκλεινε με τη λεζάντα «Εδώ και τώρα δικαιοσύνη, μην σκοτώνετε το μπάσκετ».

Δείτε το:

Το πληρωμένο σποτάκι το οποίο προκάλεσε σκοτωμό, κόπηκε τελικά μετά από εξώδικο της COSMOTE TV μέσω της οποίας προβλήθηκε το παιχνίδι. Η εταιρεία έστειλε εξώδικο για χρήση των πλάνων του αγώνα χωρίς την έγκρισή της, με αποτέλεσμα ο ΣΚΑΪ να αποσύρει τελικά το σποτάκι. Από την πλευρά του το κανάλι ανέφερε πως ήταν πληρωμένη διαφήμιση και όχι κάτι άλλο.

 

 

Best of internet