Quantcast

Όλα τα μέτρια λογοπαίγνια για πρωτοσέλιδο με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, σε ένα άρθρο

Το μυαλό μου έχω … Χάσι, μια ζωή μαζί σου έχω περάσει

Bobol Gordello

8 Ιουνίου 2017

Από τον “Ι-ντανι-κό” Λάρα Γκαρσία Ντάνι μέχρι τη “Φετφ-άλλη κλάση” του Ιωάννη Φετφατζίδη, οι ελληνικές αθλητικές εφημερίδες έχουν αποδείξει πολλάκις πως είναι μεγάλες μανούλες στα “μηδέν” λογοπαίγνια με ονόματα παικτών και προπονητών.

 

 

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι έχει από εκείνα τα επώνυμα που προσφέρονται για τέτοιου τύπου πρωτοσέλιδα (όπως και ο Λουκ Στιλ), ιδού, λοιπόν, κάποια αρκούντως μέτρια λογοπαίγνια που πιθανά να δείτε να κυκλοφορούν φέτος στα περίπτερα:

Ήρθε ο Πρόεδρος απ’ το London κι έφερε τον … Χάσι Χάσι

Η γνωστή basic φράση με τη γρια που ρθε απ’ την Πόλη αξιοποιείται για τις επίσημες ανακοινώσεις της συνεργασίας του Ολυμπιακού με το νέο τεχνικό.

Το μυαλό μου έχω … Χάσι

Πρώτο ματς του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Τσου Λου στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός δεν την πατάει αλά Μπερ Σεβά, κερδίζει άνετα, παίζοντας κατά δεκάλεπτα επιθετικό ποδοόσφαιρο και η κερκίδα τρελαίνεται και τραγουδά το οικείο σύνθημα.

Χάσι…μο

Διπλό στα πλέι-οφ του Τσου Λου με μαγικό εικοσάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, με τις κόκκινες εφημερίδες να αβαντάρουν ακραία.

Στη … Χάσι και στη φέξη

Ο Ολυμπιακός εμφανίζει ζητήματα στα πρώτα εκτός έδρας του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα το πρώτο διπλό να φαντάζει αρκετά σπάνιο δείγμα.

Έγινε … Χάσ(ι)ταγκ

Ρουά ματ από τον Χάσι σε βάρος του Ποκετίνο στο Καραϊσκάκη και το τουήτα γκρεμίζεται από το εκπληκτικής έμπνευσης #hasitag.

Στου φεγγαριού το … Χάσι, καφές βαρύς γλυκός

Νέο διπλό του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην επαρχία, υπό το φως της Πανσελήνου και μέηνστρημ φυλλάδα αποφασίζει να παίξει με Λοΐζο.

Μια … Χάσι εδώ να σε χορέψω ένα ζεϊμπέκικο

Ο Ουζουνίδης χορεύει το μεθυσμένο από μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και η Πράσινη διδάσκει ήθος.

Πυρηνικός (Σ)Χάσι

Ο Αλβανός τεχνικός μαστορεύει τρελό τακτικό μπλοκ στην παραπαίουσα Τότεναμ και γίνεται ο πρώτος Ολυμπιακός που αναγορεύεται επιστήμονας από την εποχή Σαλιαρέλη.

Χάσ(κ)ι

Ο Ολυμπιακός παίρνει διπλό στη Μόσχα επί της Σπαρτάκ με σκυλίσια άμυνα και σφραγίζει την πρόκριση στους 16 του Τσου Λου.

Χά(τ)σι…κο

Ο Χάσι περιμένει τον τραυματία Φορτούνη για πρώτο νοκ άουτ του Τσου Λου στους 16, αλλά πηγαίνει κουβά. Σαν το συμπαθές shiba inu με τον ιδιοκτήτη του στο σταθμό του τρένου.

Best of internet