Quantcast

H στιγμή που ο Σέρχιο Ράμος έγινε το πιο αντιπαθές κλαρίνο στην Ευρώπη

Όταν ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να παίξει θέατρο παρά το 3-1 και κερδίζοντας την αποβολή του Κουαδράδο

THE NEWSROOM

4 Ιουνίου 2017

“Ο Ράμος είναι μεγάλος παίκτης σε κορυφαίο επίπεδο αλλά για αυτή τη φάση θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή. Όταν θα την ξαναδεί τη φάση την επόμενη ημέρα του τελικού θα νιώθει ντροπιασμένος.

Εάν ο δικός μου γιος με έβλεπε να το κάνω αυτό θα ντρεπόμουν να τον κοιτάξω στα μάτια”.

Με αυτά τα σκληρά σχόλια περιέλαβε ο θρύλος της Μαντσεστερ Γιουνάιντεντ Ριο Φέρντιναντ την συμπεριφορά του Σέρχιο Ράμος στον χθεσινό τελικό Champions League.

Mε την ομάδα του Ράμος να σηκώνει το 12ο τρόπαιο στην ιστορία της, οι μαδριλένοι έγραψαν ιστορία στον θεσμό πετυχαίνοντας 3 γκόλ στο δεύτερο ημίχρονο, καθηλώνοντας τους μπιανκονέρι σε παθητικό και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κατακτάει έναν άλλο τιτλο, αυτόν του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά και παρά το εξαιρετικό παιχνίδι της Ρέαλ στο δεύτερο ημίχρονο, τον λόγο που οι ισπανοί δεν απολαμβάνουν καθολικής αγάπης από τον φίλαθλο κόσμο ήρθε να μας θυμήσει η συμπεριφορά του Σέρχιο Ράμος.

Ο αρχηγός της “βασίλισσας” αποφάσισε σε μια στιγμή που η επικράτηση ήταν βέβαιη, να υποκριθεί άσχημο πάτημα από τον Χουαν Κουαδράδο στη γραμμή του πλαγίου άουτ, έπεσε στο έδαφος, ο Μαρσέλο που ήταν κοντά βοήθησε στην άσκηση επιρροής στον ρέφερι για την τελική απόφαση και ο Κολομβιανός αποβλήθηκε.

To “στόλισμα” που τον ακολούθησε στα social media μετά την χθεσινή φιέστα, ίσως να του γίνει μάθημα.

Best of internet