Quantcast

Κύπριος χουλιγκάνος έπεσε με το αμάξι του πάνω σε οπαδούς αντίπαλης ομάδας (VIDEO)

Τα επεισόδια έγιναν μια μέρα πριν από τον τελικό κυπέλλου της Κύπρου

THE NEWSROOM

24 Μαΐου 2017

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών έγιναν χτες στην Λεμεσό, μια μέρα πριν από τον τελικό του κυπέλλου Κύπρου.

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα www.philenews.com:

Με σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, στην περιοχή του Εναερίου σημαδεύτηκε πομπή οχημάτων οπαδών του Απόλλωνα εν όψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου όταν τα οχήματα πλησίασαν στο χώρο όπου βρίσκεται ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν επί του παραλιακού δρόμου και πέριξ της περιοχής του Εναερίου ρίφθηκαν πέτρες, ξύλα, βόμβες Μολότωφ και φωτοβολίδες, έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και τέθηκε φωτιά σε κάδους απορριμάτων και σε φώτα τροχαίας.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων αποχώρησαν με την άφιξη ισχυρών αντιοχλαγωγικών αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν

Αυτό που σοκάρει είναι ότι σε βίντεο με τα επεισόδια που κυκλοφόρησε σήμερα, βλέπουμε έναν οπαδό να πέφτει ηθελημένα  με το αμάξι του πάνω στους αντίπαλους οπαδούς, παρασύροντας μαλιστα τον έναν (στο 00:18).

Από τα επεισόδια ένας 19χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι από ρίψη πυροτεχνήματος και κρατήθηκε προληπτικά σε ιδιωτική κλινική, ενώ τρία ακόμη πρόσωπα, ηλικίας 18, 19 και 24 χρόνων, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.

Σήμερα η κυπριακή αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις για τα επεισόδια. Οι έξι, τέσσερις οπαδοί του Απόλλωνα και δύο της ΑΕΛ, κρατούνται και ανακρίνονται στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παράλληλα γίνονται έρευνες για να βρεθούν τα στοιχεία του οδηγού του οχήματος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα νέες συλλήψεις.

 

Best of internet