Μόνο 50 παιχνίδια έχουν στηθεί φέτος στη Football League σύμφωνα με έρευνα

abaluben

Μόνο 50 παιχνίδια έχουν στηθεί φέτος στη Football League σύμφωνα με έρευνα

Στα γραφεία της ΕΠΟ έχουν βρεθεί περίπου 50 φάκελοι με στοιχεία για ύποπτα ματς στη Football League, τα οποία έκρινε ο μηχανισμός εντοπισμού περίεργης στοιχηματικής δραστηριότητας.


THE NEWSROOM · 14 Μαΐου 2017

Ύποπτα προς χειραγώγηση έχουν κριθεί από την SportsRadar, δεκάδες παιχνίδια ελληνικού πρωταθλήματος και ειδικότερα της Football League και μάλιστα η ΕΠΟ έχει πλήρη επίγνωση του θέματος, ενώ και η FIFA φέρεται να είναι ήδη ενημερωμένη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Documento» ο όγκος των σχετικών φακέλων έχει αυξηθεί 10-15% σε σχέση με πέρυσι, κάτι που δεν συμβαίνει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει μία βίαιη λύση από την FIFA προκειμένου να μπει τέλος στο φαινόμενο, με τις διεθνείς συνομοσπονδίες να διαλύουν την Football League και η χώρα να μείνει με μία επαγγελματική κατηγορία! Όσο για την «πρωταθλήτρια» ομάδα, όπου το όνομά της βρίσκεται στους περισσότερους φακέλους τη φετινή χρονιά, αυτή είναι τα Χανιά.

“Στα γραφεία που συνεδριάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού υπάρχει ένα βουνό από φακέλους της UEFA με παιχνίδια ελληνικών ομάδων που εκτιμάται ότι είναι χειραγωγημένα. Μόνο τα φετινά ματς μπορεί να είναι και 50”, δήλωσε στην εφημερίδα το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης.

Best of internet