Quantcast

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με γκολ οφσαιντ σε τελικό της ντροπής

Σοβαρά επεισόδια με τραυματίες και γκολ του Ενρικέ σε ξεκάθαρη θεση οφσαιντ επισκιάζουν την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

THE NEWSROOM

6 Μαΐου 2017


Ο ΠΑΟΚ είναι ο Κυπελλούχος Ελλάδας για πέμπτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε στον τελικό του Πανθεσσαλικού σταδίου την ΑΕΚ με 2-1, παίρνοντας τον τίτλο από την ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη που ήταν τροπαιούχος το 2016.

Μια νίκη που σκιάστηκε από τα πολύ σοβαρά κι εκτεταμένα επεισόδια που προηγήθηκαν του αγώνα, αλλά και το πεντακάθαρο οφσάιντ στη φάση του νικητήριου γκολ.

Ο Ενρίκε ήταν ο άνθρωπος της στιγμής για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το γκολ του προήλθε από ξεκάθαρη θέση οφσάιντ. Ο επόπτης ήταν σε καλή θέση, οι αμυντικοί της ΑΕΚ σήκωσαν τα χέρια, αλλά η σημαία έμεινε κάτω και ο δικέφαλος του βορρά έγραψε το 2-1.

Η μακεδονική ομάδα νίκησε τους «κιτρινόμαυρους» για πρώτη φορά σε τέσσερις τελικούς και κατάκτησε το πέμπτο τρόπαιο ύστερα από 18 αγώνες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο επόπτης Καλφόγλου που έκρινε τον τελικό με την λανθασμένη κατοχύρωση του γκολ του Ενρίκε ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως θα παραιτηθεί άμεσα.

Με πληροφορίες από Gazzetta.gr

 

Best of internet