Quantcast

Πέθανε σήμερα ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που χτυπήθηκε προσπαθώντας να γλιτώσει από επίθεση οπαδών

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 24χρονος από την Πάφο ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη

 

Πέθανε σήμερα ο 24χρονος Κύπριος Νάσος Κωνσταντίνου που νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη ενώ από χθες οι γιατροί είχαν δηλώσει πως είναι εγκεφαλικά νεκρός.

 

Την είδηση επιβεβαίωσε o διευθυντής του νοσοκομείου “Γ. Παπανικολάου”, Κώστας Εμμανουηλίδης ο οποίος είπε «Ο Νασος δεν άντεξε άλλο, κατέληξε το πρωί. Ήδη η οικογένειά του από την Κύπρο παραλαμβάνει τη σορό του».

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αγνώστων, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ/ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στ…

Posted by PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ on Donnerstag, 4. Mai 2017

 

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, η παράσυρση σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης επί της οδό Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, πιθανότατα λόγω των οπαδικών προτιμήσεων του νεαρού, και στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον οδικό άξονα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με τα γνωστά αποτελέσματα.

 

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ,  κοντά στο ίδιο σημείο, τέσσερις οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, που κινούνταν σε ζεύγη, είχαν καταγγείλει ότι δέχθηκαν ξυλοδαρμό από άγνωστους, με διαφορά λίγων λεπτών. Οι ίδιοι στις καταθέσεις τους στην Αστυνομία έκαναν λόγο για τέσσερις δράστες που τους ξυλοκόπησαν απρόκλητα και στη συνέχεια αφαίρεσαν διάφορα διακριτικά του ΠΑΟΚ που έφεραν πάνω τους. Δύο εξ αυτών, 21 ετών ο καθένας, αλλά κι ένας 35χρονος τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος»

Πηγή: www.lifo.gr

Best of internet