Το έκανε το θαύμα του ο Κομπότης και πάλι: Αφαίρεση έξι βαθμών στον Ηρακλή, γλιτώνει ο Λεβαδειακός

abaluben

Το έκανε το θαύμα του ο Κομπότης και πάλι: Αφαίρεση έξι βαθμών στον Ηρακλή, γλιτώνει ο Λεβαδειακός

Θα τα καταφέρει και φέτος να μείνει Σούπερ Λίγκα ο Κομπόταρος


 

 

Νέος πονοκέφαλος για τον Ηρακλή, καθώς η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε πως του αφαιρούνται έξι βαθμοί για χρωστούμενα στους Γιώργο Μπλέτσα και Γιάννη Αντωνίου. Έτσι, ο Γηραιός πέφτει στους 23 βαθμούς και αν δεν καταθέσει εντός πέντε ημερών τα χρήματα τότε θα υποβιβαστεί και θα παραμείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League».

Best of internet