Quantcast

Ο βρετανός πολιτικός Τζέρεμι Κόρμπιν θα προλογίσει το χιπ χοπ ντουέτο των Run The Jewels στο Glastonbury Festival

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν θα είναι ο δεύτερος αριστερός πολιτικός σε κοινή εμφάνιση με τους Run The Jewels μετά το Μπέρνι Σάντερς

THE NEWSROOM

16 Ιουνίου 2017

Άλλο έναν αριστερό πολιτικό προσθέτει στους φίλους του το δημοφιλές ραπ ντουέτο των Run The Jewels μετά τον Μπέρνι Σάντερς. Ο Τζέρεμι Κόρμπιν θα προλογίσει τους γνωστούς για τις αριστερές τους απόψεις Run The Jewels στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ Glastonbury.

Ο Κόρμπιν πρόκειται να βγει στη σκηνή μαζί με τον Μάικλ Ίβις, ιδρυτή του φεστιβάλ. “Είμαστε οπαδοί του Κόρμπιν, είναι γεγονός” δήλωσε στον Guardian ο Ίβις. “Έχει κάτι νέο και πολύτιμο και ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με αυτό. Είναι πραγματικά ο ήρωας της στιγμής.”

Επίσης, σε ένα σημερινό του tweet ο βουλευτής των Εργατικών Κλάιβ Λιούις αποκάλυψε ότι θα δώσει μια ομιλία στη σκηνή Leftfield το Σάββατο 24 Ιουνίου. Αποκάλυψε επίσης ότι μαζί του θα είναι ο “ειδικό καλεσμένος” Τζέρεμι Κόρμπιν.

Oι Run The Jewels θα εμφανιστούν στη σκηνή Pyramid του Glastonbury στις 24 Ιουνίου, με τον Κόρμπιν να εμφανίζεται αμέσως πριν. Άλλες φιγούρες της αριστεράς που θα εμφανιστούν στο Glastonbury είναι το στέλεχος των Εργατικών Τζον ΜακΝτόνελ, ο γνωστός μας πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο γνωστός πολιτικοποιημένος τραγουδοποιός Μπίλι Μπραγκ.

Run the Jewels are scheduled to perform on the Pyramid stage at 4.15pm on 24 June, with Corbyn appearing just beforehand. Other leftwing figures already scheduled to appear at Glastonbury include shadow chancellor John McDonnell, former Greek finance minister Yanis Varoufakis, and campaigning songwriter Billy Bragg.

Επίσης στον Guardian και πάλι, ο Ίβις δήλωσε ότι αυτό στο οποίο συμφωνεί περισσότερο με τον Κόρμπιν είναι οι θέσεις του σχετικά με τον πυρηνικό αφοπλισμό. Όπως δήλωσε:

“Το πιστεύει όντως, όπως κι εγώ. Τα πυρηνικά όπλα του ΗΒ κοστίζουν μια περιουσία και μας κάνουν στόχο. Γιατί; Για τέσσερα πλοία;΄Eίναι γελοίο, είναι τόσο παράλογο. Ο Κόρμπιν είναι στην ίδια πλευρά με εμένα σ’αυτό. Θα το παλέψει, πιστεύω.”

Ο Κόρμπιμ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας για τις εκλογές της 8ης Ιουνίου, είχε δώσει μια ομιλία έκπληξη πριν από μια συναυλία των Libertines.

Best of internet